Huawei lanceert Ascend Mate met 6.1-inch scherm

Huawei heeft vandaag tijdens de CES beurs de nieuwe Ascend Mate gepresenteerd, dit toestel is voorzien van een 6.1-inch scherm. Het toestel draait op Android en heeft een erg dun design aangezien het toestel maar 9,9 mm dun is. De smartphone is voorzien van een 1,5Ghz quadcore processor en beschikt over 2GB werkgeheugen.

Het toestel is voorzien van een batterij met een vermogen van 4050mAh, de Galaxy Note II is momenteel voorzien van een 3100mAh accu, dit is dus een flinke verbetering ten opzichten van de concurrenten. Huawei laat weten dat de accu goed is voor 22 uur bellen, 14 uur internet en 10 uur video.

Het toestel heeft een flink scherm met een 720p  Full HD resolutie. Het scherm heeft een resolutie van 1920×1080 wat zeer hoog is voor een toestel met een 6-inch scherm. Huawei is samen met Android de eerste welke een smartphone uitbrengen met een Full HD 1080p scherm, HTC heeft eerder al de HTC J butterfly gepresenteerd.

Update:

Huawei heeft laten weten dat beide toestellen wereldwijd verkocht zullen worden, dus ook in Nederland. De Ascend Mate is zowel als in zwart en wit verkrijgbaar.

Vorig artikelHuawei heeft de ascend D2 bevestigd
Volgend artikelHuawei Ascend Mate Hands-on video review/preview

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in