Handleiding: Facebook account/ profiel verwijderen

Heb je momenteel een Facebook account en wil je er graag vanaf omdat je liever niet meer gebruik wil maken van Facebook, of zichtbaar wil zijn in de Facebook resultaten? dan kan je het beste een Facebook account verwijderen, alleen één probleem dan gaat niet zo heel makkelijk. Er zijn momenteel twee opties waarmee je account kan ontgrendelen/ verwijderen:

  • Deactiveren ( kan je later nog wijzigen)
  • Verwijderen ( account is definitief verwijderd)
Tijdens deze handleiding zullen wij de mogelijkheden beschrijven waarmee je account kan hoe je precies een Facebook account kan vergrendelen/ verwijderen. Tijdens het deactiveren blijft je data bestaan en kan je het account op een later tijdstip gewoon weer terug online zetten. Tijdens het verwijderen ben je de data echt kwijt en kan je de foto’s, updates en vrienden niet meer terug zetten en zal je opnieuw een account moeten aanmaken.
Handleiding verwijderen Facebook Account:
Een account verwijderen is definitief, het duurt ook een aantal weken voordat het account verwijderd is vanaf Facebook. Het is niet makkelijk om een account te verwijderen daarom hebben wij een handleiding geschreven waardoor je gemakkelijk je account kan verwijderen.
Stap 1: Ga naar de speciale pagina om je Facebook Account te verwijderen. Klik hier om naar de pagina te gaan

Stap 2: Klik nu op de button Mijn account verwijderen, als je beschikt over een Engelse Facebook staat er Delete My Account.  Nadat je op de knop heb gedrukt zie je een bevestiging . Het account blijft nog twee weken open, als je tussen deze tijd nog een keer inlogt zal het Facebook account weer op actief gaan.

Stap 3: Als je er zeker van ben dat je het Facebook account wil verwijderen gebruik je de komende 14 dagen niet je account, doe je dit wel in de 14 dagen dan zal het account weer op actief gaan. Als je twee weken lang niet ben ingelogd met het account ben je er zeker van dat het account definitief weg is.

Vorig artikelGalaxy S4 specificaties zichtbaar in document
Volgend artikelReview: QNAP TS-219P II NAS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in