Fujitsu Stylistic M702; goede maar dure tablet voor de zakelijke markt

Op het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona heeft Fujitsu een nieuwe tablet aangekondigd; de Fujitsu Stylistic M702. Bijzonder aan deze tablet is dat hij volgens de fabrikant stof- en waterdicht is. Het scherm zou voorzien zijn van een krasvaste laag en de tablet heeft wat handige snufjes zoals een geïntegreerde vingerafdruksensor.

Het scherm meet 10,1” en heeft een resolutie van 1280×800 pixels. Volgens de fabrikant wordt dit touchscreen beschermd door een krasvaste laag. In de tablet vinden we 1GB aan werkgeheugen, 32GB aan intern opslaggeheugen, GPS, NFC, Bluetooth 4.0 en een 8,1 megapixel camera aan de achterzijde. Optioneel kan de tablet worden uitgerust met 3G/4G. Dit alles draait op een Tegra 3-quadcore processor. Daarnaast is de Stylistic voorzien van een geïntegreerde vingerafdruksensor,  full disk-encryptie en biedt hij ondersteuning voor Virtual Desktop Infrastructure. Hiermee kun je gevirtualiseerde desktop-OS’en benaderen. Ook software om het digitaliseren van documenten mogelijk te maken wordt meegeleverd.

De Fujitsu Stylistic M702 draait op het wat verouderde Android 4.0 Ice Cream Sandwich en weegt 590 gram. De behuizing bestaat onder andere uit verstevigd plastic, en is geheel stof- en waterdicht volgens de internationale IPX5, -7 en -8 normen. De tablet is per direct verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 999 euro meegekregen. Hiermee is de tablet niet voor iedereen weggelegd; veel consumenten zijn niet bereid zoveel geld neer te tellen voor een tablet en dat weet Fujitsu ook. De tablet, voorzien van allerlei technologische snufjes, is vooral gemaakt voor de zakelijke markt.

Vorig artikel‘Xbox 720 zal op 26 april worden aangekondigd’
Volgend artikelAsus presenteert PadPhone Infinity; smartphone en tablet in één

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in