‘Acer komt met 8” tablet voor 199 euro’

In Frankrijk is een nieuwe Acer tablet opgedoken, de Acer Iconia A1-810. De tablet heeft een 7,9 inch scherm en is daarnaast o.a. voorzien van een 5MP camera, een quadcore processor en een Micro-HDMI poort. Benieuwd naar alle specificaties? Lees verder!

Specificaties

De nog door Acer onaangekondigde Iconia A1-810 is te bestellen bij de Franse retailer Rue du Commerce voor 199 euro. Als we de winkel mogen geloven beschikt de tablet over een 7,9” IPS LCD-scherm met een resolutie van 1024×786 pixels, 1GB aan werkgeheugen en 16GB aan intern opslaggeheugen. Ook is er een micro-SD kaartlezer aanwezig om zo de opslagcapaciteit te vergroten. De Iconia A1-810 beschikt over twee camera’s; een 5MP camera aan de achterzijde en een 0.3MP camera aan de voorzijde. Wifi en Bluetooth zijn ook geïntegreerd, net als een micro-HDMI- en USB 2.0-poort. De tablet draait op een MediaTek MT8125 ARM Cortex-A9 processor, deze heeft vier rekenkernen geklokt op 1,2Ghz.

Prijs, beschikbaarheid en andere uitvoeringen

Volgens Rue du Commerce gaat de tablet 199 euro kosten. Of hij ook in andere kleuren of uitvoeringen, bijvoorbeeld met meer opslaggeheugen of 3G, uitkomt is nog onduidelijk. Al met al een prima 8” tablet voor 199 euro. Het wachten is tot Acer de tablet aankondigt, dan zal er meer informatie naar buiten komen. Of de Iconia A1-810 ook naar Nederland komt is nog niet bekend. Nog even geduld dus.

Acer-Iconia-A1-810
Bron: TabletsMagazine.

Vorig artikelGoogle wil Whatsapp overnemen voor 1 miljard dollar
Volgend artikel‘HTC First krijgt tweelingbroer, maar dan zónder Facebook Home’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in