Playstation 4 wordt een stuk goedkoper

De Playstation 4 zal waarschijnlijk voor een veel lagere prijs als de Playstation 3 verkocht worden, de Playstation 3 kwam in Nederland voor een adviesprijs van 599 euro in de winkels te liggen. De playstation 4 moet mogelijk een stuk goedkoper worden. Vice president van Sony Michael Denny heeft in een interview met Edge laten weten dat de Playstation 4 waarschijnlijk een stuk goedkoper zal worden dan de huidige Playstation 4.

Edge vroeg hem naar de kritiek die er op de prijs van de PS3 was. Denny geeft aan dat Sony geleerd heeft van alle lanceringen, ook die van de Playstation 3. Bovendien zegt hij: “We willen dat de PS4 een zo breed mogelijk publiek bereikt.”

Er is helaas nog geen exacte prijs bekend, wij verwachten dat de Playstation 4 in twee modellen beschikbaar zal komen waaronder een budget versie, wij verwachten een prijs van 350 euro voor de Playstation 4 en voor de budget versie 250 euro. Er zullen binnenkort vast meer details online verschijnen over de prijs van de nieuwe Playstation 4

Playstation-4

Vorig artikelXiaomi Mi2S smartphone verkrijgbaar in Nederland
Volgend artikelMedion PC MD 8843 vanaf 24 april verkrijgbaar bij de Aldi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in