Nokia lanceert nieuwe Lumia 720 officieel

Goed nieuws voor de Nokia fans, de nieuwe Lumia 720  is vandaag officieel aangekondigd, en komt over enkele weken naar Nederland, de nieuwe smartphone van Nokia zal vanaf half mei in de verkoop gaan. De nieuwe Nokia Lumia 720 is een mid range telefoon welke het vooral moet hebben van de nieuwe camera welke is voorzien van een Carl Zeiss lens met f1.9 aperture. De Lumia 720 draait op Windows Phone 8 en is voorzien van een 4,3-inch scherm.

De Lumia 720 zal in de verkoop gaan voor 349 euro, het 4,3-inch touchscreen is uitgerust met een sensitive touch laag waardoor je de smartphone ook kan gebruiken met nagels en handschoenen. Verder beschikt het toestel over een 2000 mAh batterij, 8GB geheugen en de mogelijkheid om uit te breiden doormiddel van een MicroSD kaar. Het toestel is voorzien van een 1Ghz dual core Snapdragon chip en beschikt over een 2000mAh accu. Verder heeft de Lumia 720 een werkgeheugen van 512 mb.

Verkrijgbaarheid:

De Lumia 720 is vanaf half mei 2013 verkrijgbaar in Nederland. Het toestel komt in diverse kleuren waaronder rood, zwart, geel en wit. De smartphone heeft een adviesprijs van 349 euro. Maar is bij diverse winkels al voor minder te bestellen.

Nokia-Lumia-720-1

Vorig artikelMotorola X Phone in zijn geheel uitgelekt
Volgend artikelAcer komt met nieuwe Iconia A1 tablet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in