Android updateplannen Samsung Galaxy Smartphones bekend

Deze week zijn er diverse documenten opgedoken met daarin update informatie van de Galaxy smartphones. Veel toestellen zullen een update ontvangen voor een nieuwe android versie, helaas zal de Note en Galaxy SII geen update meer ontvangen naar een nieuwe Android versie. Beide toestellen zijn inmiddels ruim twee jaar oud, hierdoor zullen er geen updates meer komen.

Galaxy-S4-enGalaxyS3

Wel is er goed nieuws voor de bezitters van een Samsung Galaxy S4, Galaxy SIII en Galaxy Note II. Deze drie modellen krijgen in de toekomst een update naar Android 4.3 Jelly Bean. Waarschijnlijk krijgen de toestellen rond december een nieuwe update beschikbaar. 

Samsung Galaxy SIII en Note II:

Voor de Galaxy S III en Note II is de update een extra grote stap, omdat de toestellen de Android 4.2-update overslaan, deze toestellen krijgen direct Android 4.3. Ook zal de Android 4.3 update het toestel een stuk stabieler en sneller maken waardoor Android beter zal draaien, momenteel zijn er nog wat problemen met de huidige Android versie en de snelheid van het toestel.

Samsung Galaxy SII en Note:

Voor de Samsung Galaxy SII en Note s er slecht nieuws. Samsung zal volgens de roadmap geen updates meer uitbrengen voor het toestel, waardoor we voor  deze oude smartphones geen nieuwe versies van Android meer hoeven te verwachten. Beide toestellen zijn inmiddels ruim twee jaar oud

Vorig artikelScreenshots Nexus 5 smartphone opgedoken
Volgend artikelNokia Lumia 520 populairste Windows device

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in