‘Xbox One komt in Nederland op 1 april 2014’

Tot op heden was er nog weinig informatie beschikbaar over de lanceer datum van de Xbox One. In Nederland zou de Xbox One later geleverd worden ergens begin 2014. Vandaag is er meer informatie online verschenen over de nieuwe lanceerdatum van de Xbox One in Nederland. Bol.com heeft vandaag een beschikbaarheidsdatum getoond op de website.

9200000014078657

Eerder werd bekend dat België en Nederland niet onder de eerste landen vallen waar de Xbox One gelanceerd zal worden. De lancering van de Xbox One zal pas in 2014 plaatsvinden in de Benelux. Op de website van Bol.com staat momenteel een nieuwe datum namelijk; 1 april 2014. Hiermee is de Xbox One een stuk later te koop in vergelijking met de Playstation 4 welke waarschijnlijk rond november verkocht zal worden in Nederland.

Verkrijgbaarheid: 

De Xbox One is te koop voor een bedrag van 499 euro. Voor dit bedrag krijg je een console met 500GB opslagcapaciteit, één draadloze controller, headset en een kinect 2 camera set. De Xbox One wordt standaard geleverd met een HDMI en voedingskabel. Momenteel is het nog onduidelijk of bovenstaande gegevens kloppen, of dat het gaat om een vroege 1 april grap.

 

Vorig artikelNokia komt binnenkort met Lumia 525 smartphone
Volgend artikelHandleiding: Amerikaans Netflix aanbod op Nederlands account

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in