Prijsverlaging voor huidige iPad Mini

Apple heeft vandaag tijdens een evenement de nieuwe iPad Mini 2 aangekondigd met vele verbeteringen waaronder een nieuw retina scherm en een A7 processor. Apple heeft de oude iPad Mini niet uit de productie gehaald maar goedkoper aangeboden. De huidige iPad Mini heeft namelijk een prijsverlaging gekregen van 399 dollar naar 299 dollar. De nieuwe iPad Mini 2 wordt momenteel verkocht voor de oude iPad mini prijs van 399 euro.

Je kunt in november een iPad mini zonder Retina-scherm en met 16GB opslag aanschaffen vanaf $299. Wat dit omgerekend zal zijn in euro’s is echter nog niet bekend, maar het is een stuk goedkoper als de huidige verkoop prijs van de iPad Mini.

Nieuwe ipad Mini 2:

De nieuwe ipad Mini 2 van Apple heeft vooral technisch vele verbeteringen waaronder een retinadisplay met een resolutie van 2048 bij 1536 pixels. Net zoals de iPad Air en iPhone 5S beschikt de nieuwe iPad Mini 2 over een A7 processor welke de iPad Mini 2 naar een desktop ervaring brengt waarop snellere apps gedraaid kunnen worden zonder dat de iPad mini op zijn 10-urige batterijduur hoeft in te leveren. Verder beschikt de nieuwe iPad Mini 2 over een 5 megapixel iSight camera.

Vorig artikelAlle informatie over de nieuwe Apple iPad Air
Volgend artikelApple geeft nieuwe iLife en iWork app gratis weg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in