Playstation Nederland: Derde levering Playstation 4 komt deze week

Het komt vrij onverwachts maar Sony heeft vandaag bekend gemaakt dat de derde levering Playstation 4’s deze week zal worden verzonden naar de winkels en e-shops. De Playstation 4 is inmiddels in vele landen erg moeilijk verkrijgbaar waaronder Nederland en België. 

Playstation-4-red-ring

Gelukkig is er vandaag meer informatie vrijgegeven over de derde levering in Nederland. Playstation Nederland heeft namelijk via Twitter laten weten dat de Nederlandse retailers de nieuwe console deze week nog zullen ontvangen. Het is nog onduidelijk om hoeveel exemplaren het zal gaan, maar volgens diverse geruchten is er voldoende voorraad om de derde levering en pre-order af te ronden. Uit diverse geruchten lijkt het erop dat vooral Bol.com een grootte levering zal binnen krijgen vanuit Sony.

 

Vorig artikelModder maakt van Xbox One een laptop variant
Volgend artikelTop 10: Populairste Nederlandse zoekopdrachten op Google van 2013

5 REACTIES

  1. De 3de levering van bol.com zijn 300 ps4 die gaan naar de mensen die eigenlijk in de tweede levering hadden moeten zitten( augustus). Dus met 17 september kom ik nog steeds niet voor de 3de levering in aanmerking maar voor de 4de levering midden januari.
    Maar ik mocht mijn bestelling ook annuleren van bol.com…..

    Zeer teleurstellend allemaal

  2. Helaas… bart smit heeft alles al verzonden en bol.com ook!

    Had liever gezien dat een gamespeciaalzaak als gamemania al zijn pre orders de deur uit kon sturen 🙁

    Dan maar wachten tot half januari…

  3. ”Uit diverse geruchten lijkt het erop dat vooral Bol.com een grootte levering zal binnen krijgen vanuit Sony.” laten we erop hopen. Heb een mail gestuurd naar bol.com gister nog niets vernomen… Vrijdag de ”grote” dag… Ik hoop het.. This is for the players 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in