Website Dropbox urenlang offline

De website van Dropbox was in de nacht van vrijdag op zaterdag urenlang onbereikbaar aangezien de website volgens diverse hackers vannacht is gehackt waardoor de website geheel onbereikbaar was. Via Twitter heeft een hacker laten weten dat hij verantwoordelijk was voor de hack van Dropbox, namens hackersgroep Anonymous. Het Twitter account van Anonymous Priest laat weten dat er geen aanval is geweest op Twitter vanuit de hackersgroep Anonymous. 

dropbox

Het is momenteel erg onduidelijk wat er aan de hand is, gaat het hierbij om een hackaanval of een grote storing. De hacker laat namelijk ook weten dat er gebruikersgegevens zijn gelekt. Dropbox laat weten dat de dienst niet gehackt is en dat de gegevens veilig zijn. Waarschijnlijk is de website offline geweest door een storing in het systeem, een hackaanval is zeker niet het geval.

De hacker claimde ook met een lijst op pastebin waarin een aantal gegevens stonden. Het gaat hierbij om oude gegevens vanuit een vorige hack actie. Deze gegevens zijn dus niet meer relevant.

Vorig artikelOracle komt met grote securitypatch
Volgend artikelBattlefield 4 zal later deze maand multi-patch ontvangen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in