Nokia komt tijdens MWC met Android smartphone

Nokia zal in februari tijdens het Mobile World Congress een nieuwe Android smartphone op de markt brengen. Er gaan al langer geruchten over een mogelijke Android-smartphone van Nokia, een opvallende maar vooral slimme keus van Nokia om zo een groter markt aandeel te krijgen in de smartphone markt. Nokia zal de interface wel geheel aanpassen waardoor eigenlijk alleen de Play Store zo zal blijven. 

Normany-smartphone

De Nokia X smartphone is een goedkope Nokia Asha smartphone welke beschikt over een 4-inch scherm met een resolutie van 800×480 pixels. Verder is er een dual core processor welke draait op een snelheid van 1,2Ghz aanwezig. De processor draait in combinatie met 512MB werkgeheugen. Eerder deze maand zijn er diverse screenshots en render afbeeldingen opgedoken van de smartphone. De Android interface van het toestel heeft veel weg van de Windows Phone layout. De Nokia X smartphone welke draait op Android zal verkocht worden voor een zeer goedkoop bedrag.

De Nokia Normandy of Nokia X smartphone zal rond eind februari aangekondigd worden volgens anonieme bronnen tegenover Wall Street Journal.

Vorig artikelAfbeeldingen Huawei phablet opgedoken
Volgend artikelMedion Life P4501 vanaf 17 februari bij Bart Smit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in