Specificatie’s nieuwe HTC One smartphone opgedoken

Vandaag zijn de volledige specificatie’s van de nieuwe HTC One opgedoken. De laatste weken zijn er regelmatig nieuwe foto’s en video’s verschenen van het toestel. Vandaag is de volledige specificatielijst van de HTC smartphone online gezet.

HTC-One-2

Volgens de lijst beschikt de nieuwe HTC One smartphone over een 5-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels, ook zal er 2GB aan werkgeheugen  beschikbaar zijn. Intern is er een nieuwe Snapdragon 801 processor aanwezig welke draait op een snelheid van 2,5Ghz. Ook is er intern 16GB geheugen beschikbaar wat je kan uitbreiden via een microSD kaartje.

Aan de achterzijde is een ultrapixel camera aanwezig met een 4 megapixel sensor net zoals in de huidige HTC One smartphone. Ook is er op de achterzijde een tweede camera aanwezig welke het moet doen met een resolutie van 2 megapixel. Deze camera is vooral geschikt voor de bokeh techniek, hierdoor is het mogelijk om een grotere diepte aan de foto’s toe te voegen. De resolutie van de frontcam is 5 megapixels en de accu heeft een capaciteit van 2900mAh.

Het toestel zal draaien op Android 4.4.2 en beschikt over de nieuwe Sense 6.0 schil. De telefoon weegt zo’n 160 gram en heeft ondersteuning voor WiFi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, NFC en LTE.. Vanaf 7 april zal het toestel waarschijnlijk te koop zijn, dit is meer dan logisch aangezien het twee weken na de presentatie zal zijn. Het toestel zal op 25 maart tijdens een evenement aangekondigd worden.

Vorig artikelNieuwe privacy instellingen voor WhatsApp Android
Volgend artikelPower Cover voor Surface tablets op 19 maart beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in