Samsung Tizen smartphones verschijnen in juni

De Samsung smartphones welke zullen draaien op het Tizen OS worden rond juni van dit jaar aangekondigd. Senior Vice President Yoon Han-kil heeft dit tegenover persbureau Reuters laten weten. Tegenover persbureau Reuters verklaarde hij dat dit jaar de smartphones moet verschijnen welke draaien op Tizen. 

Tizen-Smartphone

De Tizen smartphones komen in het tweede kwartaal op de markt. Hij onthulde ook dat er twee van deze Tizen-toestellen gelanceerd zullen worden: een high end smartphone en een middenklasse toestel. De lancering van de Tizen smartphones is al redelijk uitgesteld aangezien het de planning was om in 2013 de eerste Tizen smartphones op de markt te brengen. Volgen Han-kil waren de omstandigheden in de markt toen echter te slecht, om een nieuwe smartphone te lanceren.

Het is niet zo dat Samsung zal stoppen met de productie van Android toestellen. Samsung houdt Android gewoon als hoogste prioriteit. Dit zal voorlopig ook wel zo blijven aangezien Samsung momenteel een van de grootste fabrikanten is met Android smartphone.

Vorig artikelHTC One M8 Mini komt in mei op de markt
Volgend artikelRoadmap: Nieuwe iPad Air, iPad mini, MacBook en Phablet op komst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in