Roadmap: Nieuwe iPad Air, iPad mini, MacBook en Phablet op komst

Het is alweer een tijdje geleden dat de laatste geruchten zijn opgedoken over een nieuwe iPad, MacBook en Phablet. De bekende Ming-Chi Kuo van KGI heeft zijn verwachtingen uitgesproken over de toekomstige Apple producten. Er komen een aantal nieuwe producten op de markt waaronder een nieuw type MacBook, een nieuwe iPad Air en een iPhone phablet met een 5,5-inch scherm. Ook wordt de nieuwe iPhone 6 verwacht.

applekuoroadmap

Analist Ming-Chi Kuo heeft in het verleden al regelmatig bewezen over de juiste bronnen te beschikken. Veel van de voorspellingen van Kuo zijn uitgekomen. Hierdoor kunnen we deze informatie toch redelijk serieus nemen. De iPhone 6 is natuurlijk te verwachten, maar een nieuwe phablet is vooralsnog onduidelijk. De opvolger van de iPad Air zal beschikken over een Apple A8 processor met Touch ID ondersteuning, de A8 processor moet meer richting de desktop performance gaan vergelijkbaar met de intel Core i5 processor.

Goedkopere Mac:

Ook zal Apple een nieuwe iMac op de markt brengen welke in een goedkopere variant zal uitkomen. Dit model zou de iMac-verkopen met 23 procent moeten versterken aangezien de prijs een stuk goedkoper zal worden dan de huidige iMac.

Nieuwe iPhone:

De komst van een nieuwe iPhone is inmiddels wel duidelijk, volgens Ming-Chi Kuo zal Apple een iPhone 6 en een groter model met een 5,5-inch scherm op de markt brengen. Het model met een 4,7 inch-scherm krijgt een resolutie van 750 bij 1334 pixels, dat komt neer op 326 pixels per inch en dat is exact gelijk aan de iPhone 5S. De phablet van Apple zal een resolutie krijgen van 1920×1080 pixels.

Vooralsnog gaat het hierbij alleen om nieuwe geruchten en informatie vanuit Ming-Chi-Kuo, wanneer Apple definitief met nieuwe producten komt is vooralsnog onduidelijk.

BRONMacrumors
Vorig artikelSamsung Tizen smartphones verschijnen in juni
Volgend artikel2 keer zoveel batterij voor de Samsung Galaxy S4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in