Galaxy Gear 2 geschikt voor meerdere smartphones

De Gear 2 van Samsung is nu ook geschikt voor een aantal nieuwe smartphones van Samsung. Samsung heeft namelijk het aanbod van het aantal apparaten welke compatibel zijn met de Gear 2 uitgebreid. Momenteel is het mogelijk om de smartwatch te gebruiken in combinatie met 20 verschillende smartphones. 

samsung_galaxy_gear2_large

De nieuwe lijst bestaat uit acht tablets en twaalf smartphones, waaronder een aantal nieuwe devices. De smartphones die compatibel zijn zijn onder andere de nieuwe Galaxy Note 3, Galaxy Note 3 Neo, Grand 2, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Galaxy S4 Active, Galaxy S4 Zoom, Galaxy S3, Galaxy Mega 6.3, Galaxy Mega 5.8 en de Galaxy Note 2.

Onder de tablets is de Galaxy Gear nu geschikt voor de 10.1, 8.0 en 7.0 versies van de Galaxy Tab 4, de 12.1, 10.1 en 8.4 models van de Galaxy TabPRO. Ook de NotePro 12,2 en Galaxy Note 10.1 2014 worden ondersteund door de nieuwe Gear smartwatch.

Ook is het mogelijk om de smartwatch te connecten met andere merken. Volgens 9To5 Google is het mogelijk om de nieuwe Gear fit te connecten met de HTC One M8. Wel moet je een custom installatie gebruiken om het te laten werken, vooralsnog is er geen officiële methode beschikbaar voor andere merken.

VIAHardware.info
Vorig artikelSony komt met FMP-X10 mediaplayer
Volgend artikelGoogle Camera app aanwezig in Play Store

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in