2 keer zoveel batterij voor de Samsung Galaxy S4

Maak kennis met het uNu Aero batterij hoesje voor de Samsung Galaxy S4. Met dit hoesje verdubbel je de levensduur van je batterij. De Galaxy S4 is standaard voorzien van een 2,600mAh batterij. Dit hoesje voegt daar nog een 2,600mAh batterij aan toe, wat betekent dat je in totaal 5,200mAh krijgt.

uNu Aero-2

Hoe werkt dit precies vraag je jezelf misschien af? Eigenlijk is het redelijk simpel, de uNu Aero batterij is zo ontwerpen dat je de originele batterij van je Samsung Galaxy S4 er gemakkelijk aan vast klikt. Nadat je dit hebt gedaan zet je beide batterijen terug in je telefoon en sluit je hem weer af met het uNu Aero hoesje. De hoesjes zijn verkrijgbaar in de kleuren zoals zwart, wit, turquoise en roze.

uNu Aero-1

Dit is nog niet alles, via het uNu Aero hoesje kan je jouw batterij ook nog eens draadloos opladen. Hiervoor gebruik je de meegeleverde Aero oplader. De snelheid van deze draadloze oplaad methode kan natuurlijk niet op tegen die van regulier opladen met een USB kabel, maar het is altijd handig voor als je geen stopcontact in de buurt heb.

Vorig artikelRoadmap: Nieuwe iPad Air, iPad mini, MacBook en Phablet op komst
Volgend artikelSony komt met FMP-X10 mediaplayer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in