Zonder Windows 8.1 Update 1 geen nieuwe patches

Zonder de nieuwe Windows 8.1 Update 1 welke deze maand is uitgerold krijgen de gebruikers van het Windows 8.1 besturingssysteem geen patches meer. Gebruikers welke niet willen updaten naar Windows 8.1 kunnen daardoor problemen krijgen met de nieuwere updates en beveiligingsproblemen.

windows-8.1-start-screen-power-button-640x353

Microsoft heeft deze week bevestigd dat gebruikers Windows 8.1 moeten updaten naar Windows 8.1. Zonder die nieuwste versie krijgen ze geen patches meer, en is er een groot beveilings risico aangezien bestaande problemen niet worden opgelost.

Microsoft zegt dat Update 1 de nieuwe “service baseline” is, dus het fundament waarop nieuwe updates en patches hun basis vinden. Als je niet update zal je merken dat de patches deze maand als niet gekwalificeerd worden aangegeven in het update proces. Dat betekent dat die besturingssystemen geen beveiligingsupdates meer krijgen, waardoor het OS kwetsbaar is voor kwaadwillenden.

Als je momenteel werkt op Windows 8 ben je wel veilig aangezien de update alleen geldig is voor Windows 8.1. Ook zakelijke gebruikers moet de servers updaten aangezien er ook voor Windows Server 2012 R2 een grote update beschikbaar is welke verplicht is voor installatie.

VIAWebwereld
Vorig artikelChrome Remote app voor Android uitgebracht
Volgend artikelSony Xperia Z en Tablet Z krijgen eind mei Android 4.4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in