Philips W6618: Smartphone met 5300mAh accu

Philips heeft vandaag voor de Chinese markt een nieuwe telefoon op de markt gebracht, het gaat hierbij om een Android smartphone welke beschikt over een 5300mAh accu. De Philips W6618 is vooral gepresenteerd voor de Chinese markt en heeft in vergelijking met overige smartphone een flinke accu. 

Philips W6618

Het scherm heeft een grootte van 5 inch en een resolutie van slechts 960×540 pixels. Intern is er een MediaTek MTK6592 processor aanwezig welke draait op een quad core soc van 1,3Ghz. Er is 1GB werkgeheugen aan boord en het interne geheugen is 4GB. De interne opslag capaciteit kan je uitbreiden via een microSD kaart tot maximaal 32GB.

De smartphone beschikt over zowel een frontcam als een camera op de achterzijde. De frontcam heeft een resolutie van twee megapixels en de camera op de achterkant schiet foto’s in een 8 megapixel-resolutie. Het toestel draait op Android 4.2 en meet een dikte van 11,4mm. De interne accu heeft een flinke accu met een capaciteit van 5300mAh. Philips claimt dat de Philips smartphone een standby-tijd heeft van twee maanden en dat er 33 uur achter elkaar mee gebeld kan worden. De telefoon zal in China verkocht worden voor zo’n 200 euro.

Vorig artikelSony Xperia Z en Tablet Z krijgen eind mei Android 4.4
Volgend artikelAmsterdamse brandweer test Google Glass

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in