OnePlus One wordt alleen verkocht op uitnodiging

OnePlus zal volgende week de nieuwe OnePlus One lanceren, in het begin zal de smartphone alleen op uitnodiging worden verkocht. De Chinese fabrikant OnePlus zal volgende week de eerste smartphone op de markt brengen. De smartphone krijgt de naam OnePlus One met zich mee.

OnePlus-One

Nederland zal bij de eerste landen zitten waar de smartphone verkocht zal worden. Volgens de officiële uitleg wil OnePlus vermijden dat er tekorten ontstaan waardoor je moet beschikken over een uitnodiging. De uitnodigingen worden verdeeld via het forum van OnePlus, maar ook via vrienden die reeds een exemplaar hebben gekocht en via wedstrijden. Hiermee wil OnePlus natuurlijk een de smartphone onder de aandacht brengen.

OnePlus One:

De OnePlus One is een smartphone welke zal beschikken over een 5,5-inch scherm met een full hd resolutie van 1920×1080 pixels. Intern is er een Snapdragon 801 chipset aanwezig met een quad core processor welke draait op een snelheid van 2,5Ghz. Naast de quad core processor beschikt het toestel over 3GB interne RAM en een 3100mAh accu.

Het kloppend hart van deze telefoon is een Snapdragon 801 chipset welke draait op 2,5Ghz, Oneplus gebruikt voor de nieuwe One smartphone de AC variant van de chipset. De Snapdragon 801 is eigenlijk een overklokte Snapdragon 800 chipset welke beschikt over een aantal extra’s. Het toestel zal beschikken over een 13 megapixel camera met een F/2.0 sensor. In totaal beschikt de smartphone over 6 lenzen waardoor de kwaliteit van de camera flink verbeterd zal worden. Deze week zijn er al diverse afbeeldingen opgedoken welke zijn gemaakt met de OnePlus One.

Vorig artikelVoormalig CEO Apple heeft spijt van ontslaan Steve Jobs
Volgend artikelGoogle komt binnenkort met Easy Unlock functie voor Chromebook

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in