OnePlus One afbeeldingen opgedoken

De OnePlus One is een smartphone waar veel van verwacht wordt, de meeste specificaties van het toestel zijn al bekend. Helaas waren er nog geen afbeeldingen beschikbaar van de nieuwe OnePlus One. Vandaag zijn er diverse afbeeldingen opgedoken met daarop de nieuwe OnePlus One. Het gaat hierbij volgens de bron om orginele pers render afbeeldingen.

OnePlus-One01

OnePlus One:

De OnePlus One is een smartphone welke zal beschikken over een 5,5-inch scherm met een full hd resolutie van 1920×1080 pixels. Intern is er een Snapdragon 801 chipset aanwezig met een quad core processor welke draait op een snelheid van 2,5Ghz. Naast de quad core processor beschikt het toestel over 3GB interne RAM en een 3100mAh accu.

Knipsel (1)

Het kloppend hart van deze telefoon is een Snapdragon 801 chipset welke draait op 2,5Ghz, Oneplus gebruikt voor de nieuwe One smartphone de AC variant van de chipset. De Snapdragon 801 is eigenlijk een overklokte Snapdragon 800 chipset welke beschikt over een aantal extra’s. Het toestel zal beschikken over een 13 megapixel camera met een F/2.0 sensor. In totaal beschikt de smartphone over 6 lenzen waardoor de kwaliteit van de camera flink verbeterd zal worden. Deze week zijn er al diverse afbeeldingen opgedoken welke zijn gemaakt met de OnePlus One.

Vorig artikelAfbeeldingen nieuwe Apple iPad Air opgedoken
Volgend artikelMicrosoft verlaagt prijs verlengde ondersteuning Windows XP

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in