Microsoft verlaagt prijs verlengde ondersteuning Windows XP

Microsoft is officieel al gestopt met de ondersteuning van Windows XP, wel zal Microsoft voorlopig verder gaan met de ondersteuning voor grote bedrijven welke een flink bedrag neer willen leggen voor verdere ondersteuning van Windows XP. 

Stick_With_Windows_XP_Desktop

Microsoft heeft inmiddels de prijs flink verlaagt voor de extra ondersteuning, om welke daling het exact gaat is vooralsnog niet bekend. Volgens een woordvoerder heeft Microsoft met klanten en partners gewerkt aan de migratie van Windows XP sinds september 2007 toen we bekendmaakten dat de ondersteuning voor Windows XP op 8 april 2014 zou eindigen. Als onderdeel van deze inspanning hebben we de aangepaste ondersteuning goedkoper gemaakt zodat grote ondernemingen kunnen kiezen voor tijdelijke support terwijl ze upgraden naar een moderner en veiliger besturingssysteem.

Volgens diverse bronnen rekent Microsoft momenteel 200 dollar per computer voor extra ondersteuning van Windows XP, dit is met een max van 250.000 dollar. Momenteel zijn er nog vele bedrijven afhankelijk van Windows XP op gebied van bedrijfsapplicaties. De patches en extra ondersteuning is vooral bedoeld voor de grote ondernemingen.

Vorig artikelOnePlus One afbeeldingen opgedoken
Volgend artikelVooral iPhone gebruikers stappen over op Galaxy S5

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in