Prijs Galaxy S4 flink naar beneden door release Galaxy S5

De prijs van de Samsung Galaxy S4 is flink gezakt door de release van de nieuwere Galaxy S5. Het oude topmodel is op dit moment nog bij diverse webwinkels/ winkels te koop. Momenteel kan je de Galaxy S4 al aanschaffen voor een kleine 340 euro. Ga je voor de Galaxy S5 of toch de goedkopere Galaxy S4?

Galaxy-S4-android-4

Rond de release van de Galaxy S4 werd het toestel al snel verkocht voor ongeveer 700 euro, ruim één jaar later gaat het toestel over de toonbank voor een kleine 340 euro. Dit komt voornamelijk door de release van de nieuwere en vooral duurdere Galaxy S5. Zowel de prijs bij een abonnement als los toestel is flink gedaald.

De Galaxy S4:

De Galaxy S4 is zeker nog een goed toestel met prima specificaties. Zo beschikt de smartphone over een 1,9Ghz Qualcomm Snapdragon 600 processor in combinatie met 2GB aan werkgeheugen. Intern is er ruimte voor 16, 32 of 64GB opslag wat je kan uitbreiden tot maximaal 64GB via een MicroSD kaartje. De smartphone beschikt verder over een groot 5-inch scherm met een Full HD resolutie va n 1080p, het scherm heeft een pixeldichtheid van 441 ppi en een Super Amoled techniek.

 

 

Vorig artikelOud-CEO Apple: Spijt van ontslaan Steve Jobs
Volgend artikelAlcatel One Touch hero komt ook naar Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in