App van de week: Mailbox

Technieuws zal elke zondag de app van week publiceren op de website. Tijdens de app van de week beoordelen wij de app van de week, dit kan zowel voor iOS als Android zijn. Deze week is de app van de week de applicatie Mailbox. Met de app Mailbox is het mogelijk om snel je overvolle inbox te legen. 

Mailbox-app

Mailbox is een applicatie welke is geschikt voor zowel Android als iOS. Mailbox is een nieuw mailprogramma dat ervoor zorgt dat alle post vam verschillende mail adressen eenvoudig op één plek terecht komt. Het voordeel van de applicatie is dat de app  geschikt is voor Outlook, Gmail etc. De configuratie van de mailbox is erg eenvoudig en sneller dan de huidige mailbox applicaties.

Gebruik Mailbox:

Allereerst moet je de applicatie downloaden vanuit de App Store. Je moet direct een e-mail adres opgegeven welke je wilt koppelen aan de applicatie, daarna kom je vrijwel direct in de inbox terecht. Met Mailbox kan je de inbox zien als een takenlijst waar je met een vingerbeweging doorheen kan swipen. Door de aanwezige snooze functie kan je automatisch een reminder opgeven, als je een dag later een notificatie zal krijgen over de mail. Door een bericht te vegen naar rechts kan je deze arhiveren, met een veeg nar recht kan je de Snooze functie opgegeven zodat je een dag later een notificatie binnen krijgt over de mail.

De Mailbox applicatie voor Android en iOS is gratis te downloaden.

Vorig artikel‘Apple iPhone 6 honderd dollar duurder dan iPhone 5S’
Volgend artikelMotorola komt binnenkort met Moto E smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in