5,5-inch iPhone 6 mogelijk vertraagd naar 2015

De iPhone 6 van Apple is mogelijk vertraagd naar 2015, de nieuwe iPhone 6 zou volgens de geruchten in twee verschillende formaten op de markt komen waaronder een 4,7-inch variant een een grotere 5,5-inch versie. De 5,5-inch versie welke rond september op de markt moet komen lijkt vertraging te hebben waardoor de release is uitgesteld tot 2015. 

iPhone-6

Volgens de nieuwe geruchten zou het toestel pas in 2015 in de winkels verschijnen. De oorzaak heeft voornamelijk te maken met de interne batterij van het toestel. Het toestel heeft een speciale accu nodig met een dikte van 2mm, maar de productie van de accu is vrij complex waardoor de batterij niet op tijd geleverd zal gaan worden. Als het klopt dat dit de nieuwe dikte van de batterij is, dan is deze bijna een derde dunner dan de huidige 2,8mm of 2,9mm batterijen.

De kleinere iPhone 6 zit wel op schema en zal zoals verwachting in september aangekondigd worden tijdens een evenement. Vooralsnog gaat het om geruchten, wanneer en of er een grotere iPhone 6 op de markt komt is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelApple werkt aan eigen betaalsysteem
Volgend artikelNieuwe Windows 8 update verschijnt in september

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in