Nieuwe Windows 8 update verschijnt in september

De nieuwe Windows 8 update komt rond september op de markt, het gaat hierbij om de update welke een volwaardig startmenu met zich mee zal brengen. De nieuwe Windows 8 update zal het OS voorzien van een nieuw startmenu, naast de Metro interface komt er weer een klassiek startmenu zoals we deze kennen in Windows 7 en Windows XP. 

windows81newapps4_1020_verge_super_wide

Door de nieuwe update wordt het besturingssysteem geschikt gemaakt voor gebruikers zonder startscherm, momenteel is Windows 8 vooral geschikt voor de gebruiker welke beschikt over een touchscreen scherm of tablet. De update zal waarschijnlijk rond september van dit jaar op de markt komen.

Naast de nieuwe update werkt Microsoft ook aan een nieuwe cloudversie van Windows, hierdoor zal het werken volledig in de internetomgeving gebeuren. Het is niet duidelijk of er voor gebruik van deze Windows Cloud-versie een abonnement is vereist, zoals bijvoorbeeld Office 365.

Vorig artikel5,5-inch iPhone 6 mogelijk vertraagd naar 2015
Volgend artikelThePirateBay verwerkt 10 miljoen torrents

1 REACTIE

  1. Wanneer wordt het Microsoft eens duidelijk dat wij een keuze willen hebben in plaats van dat alles maar door je strot heen wordt geduwd. En natuurlijk komt er een abonnement op cloud services en natuurlijk zal Microsoft alles willen controleren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in