Dit is de nieuwe OnePlus One smartphone

OnePlus heeft vandaag de nieuwe OnePlus One smartphone gelanceerd, het gaat hierbij om een Android smartphone. De smartphone is dan eindelijk na diverse teasers onthult. Het eerste toestel van het nieuwe bedrijf OnePlus bevat high-end hardware en wordt verkocht voor een zeer aantrekkelijk bedrag van 269 euro.

OnePlus-One-smartphone

De OnePlus One is een smartphone welke beschikt over een 5,5-inch IPS scherm  met een resolutie van 1920×1080 pixels. Het scherm komt neer op een pixel dichtheid van 401 ppi. Intern is er 3GB werkgeheugen aanwezig in combinatie met een Snapdragon 801 van Qualcomm welke is geklokt op een snelheid van 2,5Ghz.

De camera op de achterzijde van de smartphone is een 13 megapixel variant en beschikt over de IS+ techniek. De camera bevat een CMOS sensor met 6 lenzen, ook heeft de camera ondersteuning voor het filmen in 4K resolutie en bevat twee flitsers, de frontcam heeft een resolutie van 5 megapixels. De accu van het toestel heeft een capaciteit van 3100mAh, en is door de gebruiker niet te verwisselen aangezien de smartphone uit één geheel bestaat. Er komen varianten met 16GB en 64GB intern geheugen, maar een microSD-kaartslot is ook niet aanwezig.

Beschikbaarheid:

De nieuwe smartphone van het bedrijf kan je via de website bestellen, wel heb je een uitnodiging nodig. De uitnodiging van het toestel is momenteel te krijgen via diverse acties op het OnePlus forum. Het 16GB model zal verkocht worden voor 269 euro terwijl het model met 64GB interne opslag uitgebreid zal worden naar 299 euro. De eerste toestellen zullen volgens OnePlus half mei uitgeleverd worden.

Vorig artikelNieuw Twitter design voor alle gebruikers beschikbaar
Volgend artikelGratis wifi in de trein blijft tot 2025

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in