Sony 4k mediaspeler rond augustus naar Nederland

Sony heeft deze week opnieuw een mediaspeler onthult welke overweg kan met de 4K videocontent. De mediaspeler is geëncodeerd met hevc/h265. De mediaspeler is vooral geschikt om deze aan een 4k televisie van Sony te connecten, Sony heeft vandaag bekend gemaakt dat de mediaplayer rond augustus verkocht zal worden in Nederland. 

 

Sony-Mediaplayer

De mediaplayer heeft modelnummer FMP-X5 meegekregen, de belangrijkste functie van de 4K mediaplayer is natuurlijk het streamen in een 4K resolutie. Er is ook ondersteuning voor de hevc/h265-streams. Het apparaat is wel behoorlijk aan de prijs aangezien deze in Nederland verkocht zal worden voor een prijs van 399 euro. De Mediaspeler kan gekoppeld worden met de Sony Bravia televisies uit 2012 en 2013.

De mediaplayer van Sony beschikt over 1TB interne opslag. Ook is er in vergelijking met het vorige model geen USB 3.0 aansluiting meer aanwezig aan de voorzijde van de mediaplayer. Aan de achterzijde van de mediaplayer is een USB 3.0 poort aanwezig. Verder beschikt de FMP-X10 over een ingebouwde wifi connectie en heeft de mediaplayer ondersteuning voor de Triluminos-kleurtechnologie. Gebruikers kunnen via de Sony video service 4K films downloaden en afspelen via de mediaspeler, ook is het mogelijk om te streamen, dit verloopt via Netflix.

Vorig artikelGoogle lanceert tijdmachine voor Google StreetView
Volgend artikelApple kwartaalcijfers Q2 beter dan verwacht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in