iOS 7.1.1 verbetert accuduur iPhone 4S, iPhone 5 en iPhone 5S

De meest recente iOS 7.1.1 update zorgt ervoor dat de levensduur van de batterij flink is verbeterd. Apple heeft in iOS 7.1.1 een aantal problemen opgelost waardoor er een aantal beveiligingsproblemen zijn opgelost. Ook is de vingerafdrukscanner van de iPhone 5S een stuk beter geworden.

iPhone-5S

De kleine update zorgt vooral voor de oudere iPhones voor een finke verbetering in de accu capaciteit. De iOS 7.1.1 update zorgt ervoor dat de batterijduur van de iPhone 4S, iPhone 5 en iPhone 5S aanzienlijk is verbeterd.  Volgens Adrian Kingsley-Hughes van ZDNet was binnen zes uur was de status van de batterij slechts tot 76 procent gedaald, de release van iOS 7, waren er 48 procent resterende looptijd langer dan dezelfde periode.

Ook kan je door verschillende wijzigingen in de Facebook applicatie de batterij van de iPhone’s verbeteren, voor Facebook gaat het om de locatiediensten. Je moet namelijk de instellingen van de locatiediensten activeren en de achtergrond update voor de Facebook App. Het is nog beter om de applicatie van Facebook te verwijderen en de web-versie te gebruiken. Naast de Facebook app heeft Apple de accuduur van iOS 7.1.1 ook met Facebook flink verbeterd.

Vorig artikelRTL stopt met samenwerking Sizz
Volgend artikelNetflix gaat prijs verhogen

3 REACTIES

  1. Ik ben het hier niet mee eens!
    Ik heb de 4S en sinds de update die ik afgelopen zaterdag heb gedaan is mijn telefoon een totale ramp..
    Wifi doet het niet meer zelfs het knopje werkt niet.
    Mijn telefoon loopt continu vast.
    Beter komen ze snel met een andere VERBETERENDE update want anders kan ik gewoon niks meer met mijn telefoon…

  2. Nou, ik ben het hier niet mee eens. Ik heb de 4S en mijn wifi is totaal uitgevallen en mijn telefoon loopt echt de hele tijd vast. Beter komt er snel een nieuwe update of ik kan niks meer met mijn toestel!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in