Ook Telfort stopt met toestel lease

Vanaf 7 mei is het bij Telfort niet meer mogelijk om een toestel te leasen bij de provider, netzoals KPN en Hi is ook Telfort gestopt met het toestel lease abonnement. Hi is via KPN begonnen met de nieuwe toestellease methode. Met een toestel lease wordt het abonnement verkocht in combinatie met een smartphone. De toestellen blijven eigendom van de provider.

Telfort

Na afloop van een toestel lease abonnement heb je de mogelijkheid om het toestel in te leveren of over te nemen voor een gereduceerde prijs. Zowel Hi, Telfort als KPN zelf werkten met deze vorm van abonnementen, sinds afgelopen zomer is Hi gestopt het de toestel lease abonnement. Vanaf 7 mei stopt ook Telfort met de nieuwe abonnementen, het is vanaf 7 mei dus niet meer mogelijk om een toestel te leasen.

Als alternatief komt Hi met de nieuwe toestel bundel, voor een vast bedrag per maand krijgen de klanten een toestel met abonnement welke direct van de klant zelf is. Na afloop van de contractsduur betaalt de klant alleen nog het sim-only tarief.

Vorig artikelInternet Explorer-advies politie ’te kort door de bocht’
Volgend artikelGoogle stopt met scannen mail

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in