Aldi verkoopt Wolfgang AT-AS40W smartphone voor 99,99 euro.

De Aldi heeft vanaf 10 mei weer een nieuwe smartphone te koop, het gaat hierbij om de Wolfgang AT-AS40W. De AT-AS40W is een mid-range smartphone met redelijke specificaties, zo beschikt de smartphone over een 4-inch scherm en Android 4.2 Jelly Bean.  De Wolfgang AT-AS40W zal verkocht worden voor 99,99 euro.

Wolfgang AT-AS40W voorkant

Verder beschikt de smartphone over 512MB RAM en 4GB ROM. Het interne geheugen kan je ook nog uitbreiden via een MicroSD kaart. Tevens is de mogelijkheid om een dual sim kaart te gebruiken aangezien de smartphone beschikt over een dual sim functionaliteit.

Specificatie’s:

De Wolfgang AT-AS40W beschikt over een 4-inch scherm met een resolutie van 800×480 pixels. Aan de achterzijde van de smartphone is een 5 megapixel AutoFocus camera aanwezig met een interne flitser, de voorzijde moet het doen met een 0,3 megapixel camera. Naast de camera mogelijkheid is er ook een Bluetooth 4.0 LE aansluiting vereist.

Intern is er 4GB opslag aanwezig, doormiddel van een MicroSD kaart kan je de opslagcapaciteit uitbreiden tot maximaal 32 GB. Verder heeft de Wolfgang smartphone diverse aansluitingen waaronder een dual sim mogelijkheid, hierdoor kan je twee sim kaarten monteren en ook afhankelijk van elkaar gebruiken. Verder beschikt de smartphone over Bluetooth 4.0, WiFi B/G/N en GPS/A-GPS. Voor een smartphone in deze prijs klasse zijn er prima specificaties aanwezig.

Vorig artikelGoogle Now onthoudt parkeerplek
Volgend artikelMicrosoft komt met patch voor Internet Explorer problemen, ook voor Windows XP

9 REACTIES

  1. Het is inderdaad eigenlijk schandalig dat er geen uitgebreide handleiding bij zit. Daar kom je pas achter wanneer je de Smart Phone gekocht hebt en uitgepakt! Zo van zoek het zelf maar uit!!

  2. Gebruik als alternatief de handleiding van de Huawei G 700- de functies zijn nagenoeg gelijk.
    Succes ermee- je komt er een behoorlijk eind mee.

  3. IK kan het niet voor elkaar krijgen om mijn blue tooth autoradio af te stemmen op mijn Wolfgang ATAS40W. Weet iemand raad? Ook ik merk op dat de handleiding niet is te vinden op internet en dat het invoeren van een email moeilijk is omdat de toetsen wel erg klein zijn. Verder werkt alles prima. Ook ITV alsmede Skype en whatsapp werken uitstekend.

  4. net deze smartphone aangeschaft.
    geen echte handleiding aanwezig. dat is heel slecht. ik, als geen geoefende gebruiker moet bij anderen aankloppen om te weten hoe alles werkt.
    het toetsenbord klikt slecht aan. ik kan het nauwelijks voor elkaar krijgen om een bericht klaar te maken. voortduren komt er een andere letter dan bedoeld. Ik was dit zeker goed gewend bij mijn vorige mobiel.
    kan helaas via de website ook niet aan een handleiding komen.

  5. Weet iemand hoe ik de geluidsinstellingen ‘ audioprofielen’ etc terug kan zetten? Ik heb per ongeluk gekozen voor ‘muziek keuze selecteren’ maar wil terug naar de standaardmogelijkheid.

      • goede dag audioprofielen aanraken dan ziet men onderaan lings een + en rechts onder een soort tandwiel rechts onder in scherm, aanraken dan ziet je reset dan wijs het zich vanzelf. gr dick boogaard

  6. Hoi

    Dit is een leuke smartphone.
    Maar geen uitgebreide handleiding in een woord schandalig.
    Voor z’n merk die mee wilt doen met de grote jongens
    mensen vragen om hoesje, die moeten ze er gelijk bij verkopen.
    wolfgang je moet nog een hoop leren.

    willem rietveld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in