Google Glass wordt gemaakt voor 80 dollar

De Google Glass is zeker geen goedkoop apparaat aangezien de Google Glass bril momenteel verkocht wordt voor een bedrag van 1500 dollar, de onderdelen kosten slechts 80 dollar volgens de website van Teardown. De website Teardown is gespecialiseerd in het demonteren van elektronische apparaten. 

googleglass

Intern stelt de Google Glass bril weinig voor aangezien er een TI OMAP 4430 processor aanwezig is en een klein batterijtje. OOk is er een simpele wifi en Bluetooth module aanwezig. Alleen het prisma dat als schermpje dient, zou iets duurder zijn. Maar de Google Glass wordt alsnog gemaakt voor een bedrag van 80 dollar.

In ieder geval zijn onderdelen niet de enige factor in de prijs van een product. Vooral  bij een nieuw product gaan er veel kosten naar de ontwikkeling, research,ontwerp, software ontwikkeling en de productie. Google heeft in een reactie laten weten dat de prijs van 80 dollar voor de onderdelen niet klopt, Google wil verder geen informatie vrijgegeven hoeveel de onderdelen wel kosten.

Vorig artikelRabobank hervat onderbroken betalingsopdrachten tijdens storing
Volgend artikelXbox Live kampt met storing

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in