Microsoft bevestigt annulering Surface Mini

Microsoft heeft in een financieel rapport over het tweede kwartaal bevestigd dat het bedrijf de Surface mini heeft geannuleerd. De exacte reden waarom de tablet is geannuleerd is nog onduidelijk, volgens verschillende bronnen was Microsoft ontevreden over de kwaliteit van het product. 

Surface-Pro

In het financieel rapport over het tweede kwartaal valt te lezen; dat in de kosten van het huidige jaar de kosten zijn opgenomen vanwege de transitie naar een nieuwer generatie Surface toestellen om de huidige formfactor niet te verschepen. Vooralsnog is het onduidelijk in welk stadium Microsoft de Surface mini heeft geannuleerd, volgens verschillende bronnen heeft Microsoft de beslissing vrij laat gemaakt.

Naar verluidt zou de Surface Mini beschikken over een 7-inch scherm, of Microsoft later met een verbeterd product op de markt komt is nog onduidelijk. Microsoft geeft in het financieel rapport opnieuw geen cijfers vrij hoeveel Surface tablets er zijn verkocht. De omzet uit de tablets komt uit op 409 miljoen dollar.

 

VIATechzine
Vorig artikelMicrosoft CEO bevestigt: één Windows versie voor alle apparaten
Volgend artikelUpdate voor Europese Galaxy S5 beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in