Veilige chat app Telegram krijgt iPad versie

De chat app was een tijdje geleden erg populair, vrijwel direct na de overname van Whatsapp door Facebook. Volgens de oprichter is Telegram het ‘veilige’ alternatief. De app heeft nu ook een officiele iPad versie. De nieuwe app is per direct beschikbaar in de App Store onder de naam; Telegram HD.

Telegram

Telegram kon al langer gebruikt worden op de iPad, het ging daarbij alleen om een uitvergrote versie van de iPhone applicatie. Vanaf nu heeft het team achter Telegram een officiële HD iPad app uitgebracht. De iPad versie is groter, net als in de normale versie kan de gebruiker ook foto’s en video’s versturen, naast foto bestanden is het ook mogelijk om afbeeldingen met het gif format te versturen.

Telegram is veiliger dan Whatsapp aangezien de data synchroniseert tussen je telefoon en tablet, dit wijst erop dat alle chats permanent op de servers worden opgeslagen. Of het echt een veiliger alternatief is, moet nog blijken. Inmiddels is Whatsapp een stuk populairder en blijven gebruikers toch gebruik maken van Whatsapp.

Vorig artikelSpecificaties opvolger Xperia Z2 opgedoken
Volgend artikelStoring internetbankieren Rabobank opgelost

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in