Afbeeldingen steam controller met thumbstick opgedoken

Vandaag zijn er verschillende afbeeldingen verschenen van een nieuwe Steam Controller met een analoge stick. In het begin van de ontwikkeling van de Steam controller was al duidelijk dat het team een afwijkend ontwerp zou gaan gebruiken met afwezigheid van thumbsticks en d-pads. 

Stream-controller

Valve heeft al vrij snel besloten om toch terug te komen op de alternatieve controller met touchpads, het bedrijf heeft daarom ook gekozen voor een controller met een traditionelere lay-out met toch d-pad en face buttons. Dit heeft als reden om de compatibiliteit met oudere games te verbeteren, de getoonde versie had na de wijzigingen ook nog geen analoge sticks.

Vandaag zijn er afbeeldingen opgedoken van een nieuwe controller waarbij er toch thumbsticks aanwezig zijn. Ondanks dat het gaat om een recente afbeelding is het nog niet duidelijk of het gaat om de controller welke Valve zal gaan gebruiken voor de steambox. Op de afbeelding is alleen te zien dat er aan de linkerkant een thumbstick aanwezig is. Valve brengt de Steam Controller in 2015 uit, eerder stond een release in 2014 gepland.

Vorig artikelSims 2 vanaf nu gratis te downloaden
Volgend artikelRabobank Internetbankieren opnieuw onmogelijk door storing

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in