Sony Xperia Z3 te zien op foto’s

Eerder vandaag verschenen er al verschillende geruchten over de nieuwe Xperia Z3 smartphone. Zojuist zijn er ook enkele foto’s opgedoken van het toestel. De afbeeldingen zijn afkomstig van Evleaks. De foto’s laten in tegenstelling tot de geruchten, een smartphone zien met een vergelijkbaar uiterlijk. 

LG-G3-1

Op de afbeeldingen is een smartphone te zien met een design welke veel weg heeft van de huidige Xperia Z2 smartphone, de achterkant is opnieuw van glas gemaakt en de cameralens is verplaatst naar de linker bovenkant. Wel oogt de rand van de smartphone op de foto’s wat ronder, opnieuw is de rand gemaakt van metaal. Wel gaat het gerucht dat de smartphone 7 millimeter dik is, dit is ruim één millimeter dunner dan de Xperia Z2 smartphone.

LG_G3

Xperia Z3:

Volgens Evan Blass wordt de volgende smartphone van Sony uitgerust met een Snapdragon 801 chipset, de kloksnelheid van de quad core processor bedraagt 2,4Ghz. Verder is het bekend dat de smartphone zal beschikken over een 5,15-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Het scherm wordt wel een fractie kleiner dan het huidige topmodel welke beschikt over een 5,2-inch scherm.

Verder beschikt de smartphone over 3GB werkgeheugen, 16GB interne opslagcapaciteit en een 2 0.7 megapixel camera. Verder draait de smartphone van Android 4.4.4. Wel wordt er een groot herontwerp verwacht voor de nieuwe smartphone van Sony. Waarschijnlijk zal Sony de nieuwe smartphone presenteren begin september tijdens de IFA beurs in Berlijn.

Vorig artikelGebruik Twitter-app daalt onder Nederlandse jeugd
Volgend artikel‘Apple zal iPhone 6 midden september onthullen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in