‘Apple zal iPhone 6 midden september onthullen’

Deze weken waren er al meerdere geruchten op onze website verschenen over de introductie datum van de nieuwe iPhone 6. Inmiddels is er meer informatie bekend geworden. Apple zal de iPhone 6 vermoedelijk introduceren in de tweede of derde week van september. 

iphone-6-sizes-1400766610

Als eerste zou Apple een 4,7-inch iPhone 6 lanceren. Het is vooralsnog onduidelijk of de 5,5-inch iPhone 6 op hetzelfde evenement aangekondigd zal worden, waarschijnlijk zal Apple het grotere model later presenteren vanwege productie problemen. Bronnen van The Wall Street Journal bevestigen dat er inderdaad productieproblemen zijn met de iPhone 6 van 5,5-inch.

Volgens Business Insider zal Apple op 12 september de nieuwe iPhone introduceren, Apple heeft iOS de afgelopen dagen exact op honderd dagen na de ontwikkellaarsconferentie aangekondigd, dit zo beteken dat Apple iOS 8 op 10 september zou introduceren, de nieuwe iPhone volgt vermoedelijk na 2 dagen op 12 september. Het is inmiddels wel duidelijk dat Apple met de nieuwe iPhone 6 komt, een exacte datum blijft onbekend.

Vorig artikelSony Xperia Z3 te zien op foto’s
Volgend artikelSamsung presenteert Samsung Galaxy Tab Q

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in