Lenovo toont Google Glass concurrent

Het inmiddels bekend dat Google al langere tijd werkt aan de Google Glass, inmiddels heeft Google een tweede prototype uitgebracht. Nog steeds is het niet duidelijk wanneer Lenvovo de Google Glass breed zal verkopen. Maar er komt concurrentie, Lenovo heeft inmiddels een prototype getoond van een eigen smartglass. 

Lenvovo-Glass

Lenovo en Google zijn niet de enige fabrikanten welke werken aan nieuwe wearables, de fabrikanten richten zich voornamelijk op de nieuwe smartwatches. Maar ook de Google Glass krijgt concurrentie. Lenovo heeft de bril getoond welke het bedrijf in ontwikkeling heeft, qua uiterlijk heeft de bril veel weg van de Google Glass.

In een poging ontwikkelaars en fabrikanten te overtuigen om mee in het programma te stappen stelde het bedrijf een aantal nieuwe producten voor, waaronder de nieuwe bril. De bril is onderdeel van het nieuwe NBD platform, dit platform is bedoeld om externe ontwikkelaars en fabrikanten te helpen met het maken van nieuwe wearables. De eerste bedrijven zijn al aangesloten op het programma waaronder  Vuzix en het Duitse Luftmed.

Vorig artikel‘Smartphoneverkopen Huawei met 30 procent gestegen’
Volgend artikelZakelijke versie Google Drive krijgt extra beveiliging

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in