Slaapsensor Sense grote hit op Kickstarter

Op dit moment is de Sense gadget erg populair op het Kickstarter platform. Sense is een gadget welke er voor gaat zorgen dat je beter slaapt. Daarvoor zet je de bol naast je bed, de Sense zal je slaappatronen in de gaten houden. 

Sense-kickstarter

Op dit moment is de sensor een grote hit op Kickstarter, ontwikkelaar Hello zocht slechts 100.000 dollar voor het maar project maar op dit moment van schrijven is er al meer dan 790.000 dollar gefinancierd. Een flink bedrag voor een crowdfundingcampagne welke er slechts enkele dagen op staat.

Sense is een apparaat welke je slaap patroon in de gaten houdt, het apparaat geeft inzicht in informatie waarom je de ene dag lekker fris op staat, en de volgende dag minder. Volgens de ontwikkelaars staan we te weinig stil bij die vraag. De sensor meet verschillende elementen waaronder temperatuur, luchtvochtigheid en het licht in de kamer. Ook houdt de Sense in de gaten wat er door de lucht zweeft, zodat je eventueel rekening kan houden met eventuele allergieën.

Zodra de bol een groene kleur geef zijn alle condities goed in orde. De informatie wordt verzonden naar de smartphone app, waardoor je de volgende ochtend een compleet overzicht krijgt van afgelopen nacht. De slaapsensor komt in november op de markt voor 129 dollar.

Vorig artikelZakelijke versie Google Drive krijgt extra beveiliging
Volgend artikelInternationale release voor Samsung Galaxy S5 met dual sim

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in