Is dit de nieuwe Moto X+1 smartphone?

De MotoX+1 moet het nieuwe vlaggenschip van Motorola worden, de laatste tijd zijn er regelmatig geruchten naar buiten gekomen over de nieuwe smartphone. Nu zijn er ook nieuwe foto’s opgedoken waarop een pre-productie model van de Moto X+1 te zien is. 

Moto-X+1

De Moto X+1 smartphone is nog niet officieel maar al langere tijd gaan er geruchten rond over de nieuwe smartphone van Motorola. De Moto X+1 krijgt volgens de laatste geruchten een Full HD 5,1-inch scherm met een Snapdragon 800 chipset in combinatie met 2GB aan RAM. Qua opslag is er 32GB aanwezig, aan de achterzijde zien we een 12 megapixel camera en een 5 megapixel camera aan de voorkant van het toestel. De accu van de smartphone heeft een capaciteit van 2900mAh.

Onderstaande foto’s zijn afkomstig van Android Police, het zou gaan om een pre-productiemodel van de smartphone. Ook beschikt deze smartphone over de bekende houten achterkant welke eerder is gebruikt bij de  Motorola smartphones. Momenteel is het nog onduidelijk wanneer de smartphone gelanceerd en verkocht zal worden.

Vorig artikelChinese zoekgigant Baidu werkt aan zelfrijdende auto
Volgend artikel‘Motorola werkt aan Nexus smartphone onder codenaam Shamu’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in