‘Motorola werkt aan Nexus smartphone onder codenaam Shamu’

De afgelopen tijd zijn er hoop geruchten verschenen over het Google Nexus programma, verschillende geruchten zijn opgedoken. Volgens verschillende bronnen was de nieuwe LG smartphone geannuleerd vanwege de komst van het nieuwe Android Silver programma. 

Android-Developer-preview

Het lijkt erop dat Motorola werkt aan een nieuwe smartphone onder de codenaam; Shamu. Het gaat hierbij om een Nexus smartphone met een 5,9-inch scherm, zo blijkt uit informatie van het Android developer preview programma. Het gaat om geruchten maar er is verschillende informatie verschenen met source informatie met details over de nieuwe Shamu Motorola smartphone. In het Android developer preview project is verschillende code opgedoken met daarin informatie over de nieuwe smartphone, het gaat hierbij om de volgende informatie uit de code van Android; Build Number: aosp_shamu-userdebug L MASTER.M03400 1078 test-keys

Motorola werkt volgens het programma vermoedelijk met Google aan de nieuwe smartphone onder de codenaam Shamu. De telefoon beschikt waarschijnlijk over een flink 5,9-inch scherm met een nog onbekende resolutie, ook zal er een vingerafdruksensor aanwezig zijn.

We zullen moeten afwachten of Google op de lancering van Android L meerdere Nexus smartphone zal presenteren, maar volgens de laatste berichten kunnen we een tablet en een smartphone verwachten welke geïntroduceerd zullen worden met Android L.

VIAAndroidPolice
Vorig artikelIs dit de nieuwe Moto X+1 smartphone?
Volgend artikel‘Moederbord iPhone 6 zou ondersteuning bieden voor NFC en 802.11ac’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in