‘HTC One met Windows Phone is in testfase’

HTC lijkt van plan te zijn het topmodel te voorzien van Windows Phone. Volgens verschillende bronnen lijkt het erop dat HTC de nieuwe smartphone momenteel in testfase heeft zitten. Wel moet er nog een hoop gebeuren voordat de smartphone verkocht zal worden, HTC wacht namelijk op een nieuwe Windows Phone update.

HTC-One-M8

HTC zou volgens The Verge een Windows Phone versie van de HTC One M8 op de planning hebben staan. Volgens The Verge is HTC momenteel aan het testen met de populaire en meest recente HTC One M8. Wel is het zo goed als zeker dat Windows Phone 8.1 ondersteuning zal krijgen voor actieve hoesjes. Zo moet het mogelijk worden om de telefoon te vergrendelen met de flipcover.

Wel zullen er verschillende problemen opduiken, zo ondersteund Windows Phone de Snapdragon 801 processor nog niet welke momenteel gebruikt wordt in de HTC One M8 smartphone. Met de nieuwe update die komende week moet uitkomen zal er wel ondersteuning komen voor de Snapdragon 800, maar nog niet voor de 801- en  805 versies van de Snapdragon. Het kan dat HTC ervoor kiest om de HTC uit te rusten met een processor welke wel wordt ondersteund.

Vorig artikelMaakt Apple de oude iPhone bewust trager?
Volgend artikel‘Londen krijgt in 2020 5G netwerk’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in