Noodweer in Nederland?: Check buienradar en de andere weerapps

Op dit moment is het noodweer in Nederland, en de websites buienradar hebben het vooral zwaar in Nederland. Uiteraard is Buienradar een geschikt platform om de status over de actuele weer situatie te bekijken. 

Buienradar

Buienradar is zowel geschikt voor desktop als mobiele app, de apps kan je eenvoudig downloaden vanuit de App Store en is geschikt voor verschillende platformen. Naast buienradar zijn er ook andere weerapplicaties welke een goede indruk gegeven over de actuele weerstatus in Nederland.

Weerplaza:  De applicatie Weerplaza heeft een unieke functionaliteit welke buienradar niet heeft, zo is er een functie waarmee je een buienalarm kan instellen. Weerplaza waarschuwt je voor noodweer en geeeft een duidelijke gele balk binnen de applicatie als er noodweer is in Nederland. Wanneer je de gele balk selecteer krijg je een volledige omschrijving van het noodweer.

Weerplaza

Weeralarm.mobi: Deze applicatie is zeker niet de mooiste maar bevat wel vele functionaliteiten. Deze applicatie is alleen gericht op de status van een weeralarm in Nederland. Zo kan je duidelijk instellen voor welke provincie je een notificatie wil ontvangen als er een weeralarm wordt afgegeven.

Accuweather: Accuweather is een uitgebreide weer-applicatie welke al een ruime tijd beschikbaar in in de Google Play Store en App Store. De Accuweather applicatie is vooral gericht opd e voorspellingen en actuele situatie in Nederland. Wil je een uitgebreid weer overzicht dat is de weer-app van AccuWeather geschikt.

Buienradar:

Voor het checken van de buien is Buienradar toch een van de betere apps, buienradar is beschikbaar voor verschillende platformen waaronder Windows 8, Android en iOS.

Vorig artikel‘Londen krijgt in 2020 5G netwerk’
Volgend artikelChinese autoriteiten doorzoeken Microsoft kantoren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in