Huawei verkoopt meer smartphones

Huawei heeft in het eerste half jaar fors meer smartphones verkocht. Wereldwijd heeft het bedrijf ruim 34 miljoen smartphones verkocht. Dat is een flinke stijging van 62 procent ten opzichten van een jaar eerder. De afgelopen tijd heeft Huawei veel ingezet in de high-end smartphones. 

Met de high-end smartphones gaat het bedrijf de concurrentie aan met marktleiders zoals Samsung en Apple. In het tweede kwartaal heeft het bedrijf 21 miljoen smartphones verkocht, een stijging van 85 procent ten opzichten van hetzelfde kwartaal een jaar eerder.

Van de 80 miljoen smartphones is 20 procent in het midden tot hoge segment. In het eerste kwartaal van dit jaar had Huawei nog een marktaandeel van 4,7 procent. Daarmee staat de fabrikant op de derde plaats met Apple op 15,2 procent en Samsung op 30,8 procent.

Vorig artikelMicrosoft lanceert nieuwe Nokia XL 4G in China
Volgend artikel24-karaats iPhone 6 al voor te bestellen

1 REACTIE

  1. Mooi voor Huawei, maar helaas voor de klant. De service is waardeloos en acties voor zgn Cashback /Geld terug worden niet nagekomen. Dan maar liever enkele Euro’s meer en de vertrouwde goede service.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in