Microsoft introduceert Windows Phone 8.1 update 1

Microsoft heeft vandaag Windows Phone 8.1 aangekondigd, binnenkort kunnen de ontwikkelaars al aan de slag met de nieuwe update. De nieuwe update zorgt voor verschillende verbeteringen waaronder snelheidsverbeteringen en verschillende andere features. 

Windows-8.1

Windows Phone 8.1 update 1 is de nieuwste versie van het besturingssysteem, Windows Phone 8.1 wordt pas eind deze maand uitgerold voor gebruikers, maar ontwikkelaars kunnen binnenkort al aan de slag met de nieuwe update voor de ontwikkelaars. De update is vanaf volgende week beschikbaar voor de ontwikkelaars, en zal ergens later dit jaar beschikbaar worden gemaakt voor de gewone gebruikers.

De update bevat naast de nieuwe functionaliteiten zoals Live Folders en Live Tiles ook diverse verbeteringen. Zo bevat Internet Explorer betere renderings mogelijkheden voor websites, en zullen high-end smartphone een stuk sneller opladen. Ook is er ondersteuning voor smart covers zoals de Dot View case van de HTC One M8. Tot slot worden er ook meerdere resoluties ondersteund waaronder 1280×800 en 540×960 pixels.

 

 

 

Vorig artikelAldi verkoopt Medion Lifetab MD 98784 Android tablet
Volgend artikelAbonnementsdienst EA komt voorlopig niet naar PlayStation 4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in