Orbit nieuwe fitness tracker van Runtastic

De wearable’s zijn populair, ook Runtastic heeft een nieuwe activiteiten wearable op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Orbit tracker welke verkocht zal worden voor 119,99 dollar. De tracker meet verschillende elementen waaronder het aantal stappen, calorieën, actieve minuten, slaap etc. 

Orbit-tracker

Runtastic heeft naast de nieuwe tracker ook een optimale app gelanceerd voor iOS en Android. De nieuwe app met de naam Runtastic Me, is een applicatie  welke de data ontvangt welke afkomstig zijn van de fitness tracker. Ook is het met de applicatie mogelijk om verschillende doelen in te zetten voor een bepaalde periode.

De Orbit van Runtastic heeft de beschikking over een OLED display, en beschikt over een interne accu welke volgend de fabrikant goed is voor een accuduur van 7 dagen. Door het OLED display is de fitness tracker gericht op de energiezuinigheid, aangezien een accuduur van 7 dagen goed te noemen is voor een actieve fitness tracker. De Orbit van Runtastic wordt verkocht voor een bedrag van 119,99 dollar, wanneer en of de nieuwe wearable naar Nederland komt is nog onduidelijk.

Video Runtastic Orbit:

Vorig artikel‘Stopt OnePlus met CyanogenMod?’
Volgend artikelPlayStation Store zomeruitverkoop 2014 van start

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in