‘Samsung Galaxy Note 4 komt op 3 september’

Volgens de website KoreaTimes wordt de nieuwe Samsung Galaxy Note 4 op 3 september aangekondigd, waarschijnlijk zal de smartphone ook in september al verkocht worden. Samsung zal de Samsung Note 4 uitrusten met high-end specificaties. 

Note-4

De website KoreaTimes heeft vanuit een betrouwbare bron vernomen dat Samsung de nieuwe smartphone tijdens de IFA elektronica beurs zal introduceren in Berlijn. Samsung zou verder hebben laten weten dat het de Galaxy Note 4 zeer snel op de markt wil brengen om Apple’s lancering van de nieuwe iPhone voor te zijn, dit komt ook door de tegenvallende kwartaalcijfers van Apple.

Apple gaat naar verluidt dit jaar twee nieuwe iPhones op de markt brengen in twee verschillende formaten waaronder 4,7-inch en 5,5-inch. Het 5,5-inch model is voornamelijk een concurrent voor de Galaxy Note 4. Wel gaat Samsung volgens de bron de smartphone voorzien van betere specificaties waaronder een 5,7-inch AMOLED scherm met een 2K resolutie van 2560×1440 pixels. Daarnaast maakt de smartphone gebruik van de nieuwe Qualcomm Snapdragon chip.

Vorig artikelPlayStation Store zomeruitverkoop 2014 van start
Volgend artikelNPO gaat cookiebeleid aanpassen na dreiging met dwangsom van ACM

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in