Asustor heeft compatibiliteit voor nieuwe WD Red Pro schijven

Asustor heeft vorige week doormiddel van een persbericht de nieuwe compatibiliteit aangekondigd voor de nieuwe type schijven van Western Digital. Het gaat hierbij om de compatibiliteit voor de nieuwe 4TB, 3TB en 2TB WD Red Pro NAS harde schijven. Ook worden de hogere capaciteit WD Red schijven ondersteund met een totale capaciteit van 5TB en 6TB. 

Asustor-hdd

De compatibiliteit van de nieuwe WD harde schijven zijn nu geverifeerd voor de ASUSTOR NAS apparaten. De Western Digital Red Pro modellen zijn beschikbaar voor SMB in drie verschillende varianten met 4TB, 3TB en 2TB. De hogere capaciteit van de modellen is uit uit de WD RED serie en zijn voornamelijk geschikt voor de thuis en SOHO markt.

Door de nieuwe compatibiliteit hebben ASUSTOR gebruiker een nieuwe mogelijkheid om de opslagcapaciteit te vergroten. De ASUSTOR NAS productlijn bestaat uit 2, 4, 6 en 8-bay tower modellen samen met 4, 9 en 12-bay rackmount modellen. Alle apparaten worden aangedreven door een Intel Atom dual core processor welke geschikt zijn voor persoonlijk gebruik, thuis en zakelijk gebruik. De NAS apparaten worden standaard geleverd met een ADM besturingssysteem, de software integreert naadloos met ASUSTOR hardware om een optimale cloud storage platform te creëren.

Vorig artikelManager Apple Store hint naar verkoop datum iPhone 6
Volgend artikelFly Era Windows Phone kost 83 euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in