Review: Cube Array A5 powerbank

De Review

De Cube Array A5 heeft in vergelijking met andere powerbank’s meerdere extra functionaliteiten, het gaat hierbij voornamelijk om de efficiëntere output ratio, wij hebben meerdere powerbanks getest en in vergelijking laad de A5 van Cube Array wel merkbaar sneller op. Vooral de interne veiligheid is zeker op orde bij Cube array.

Veiligheid Cube Array

Met de veiligheid zit het wel goed, je kent het wel de goedkope powerbanks van verschillende websites waaronder DealExtreme, qua aanschaf prijs erg aantrekkelijk maar zeer slecht voor de apparaten aangezien er meestal geen beveiling aanwezig is op de goedkopere powerbanks. De A5 van Cube Array heeft vele mogelijkheden qua veiligheid waaronder:

  • Buitensporig ontladingsbescherming
  • Overspanningsbeveiliging
  • Oververmogenbescherming
  • Bescherming tegen kortsluiting
  • Overbelastingsbescherming
  • Overstroombeveiliging
  • Temperatuurbescherming

Ook wordt er bij het snelle opladen geen product beschadigd, bij een te hoog vermogen kan de batterij van de smartphone of tablet beschadigd worden. De A5 past zich zelf aan waardoor het apparaat met de juiste capaciteit wordt opgeladen. De A5 past zich zelf aan en levert daardoor automatisch de juiste stroom voor elke telefoon en tablet.

DSC_0268 (Copy)

Design

De buitenkant van de powerbank is gemaakt van kunststof en ziet er over het algemeen erg netjes uit. Ook is de behuizing goed bestemd tegen vingerafdrukken aangezien er één speciale coating op is verwerk waardoor deze ook na een periode met veel gebruik netjes zal blijven. In de praktijk is dit zeker het geval, wel was het beter geweest als er standaard een opberg tas/ werd meegeleverd om zo krassen te voorkomen, wel is deze in de cubearray webshop te koop voor 4,95 euro.

Zoals eerder vermeld in deze review beschikt de Cube Array A5 over één ingang en twee uitgangen met verschillende ampères waaronder 1A en 2.1A. Naast de aansluitingen is er ook een indicatie LED aanwezig waarmee je kan checken hoeveel capaciteit er nog aanwezig is. Dit wordt aangegeven met vier ledjes, hoe minder ledjes hoe minder stroom er beschikbaar is.

DSC_0265 (Copy)

DSC_0261 (Copy)

Verder is het design in de praktijk erg handzaam, de powerbank is net iets kleiner als onze HTC One welke de beschikking heeft over een 5,5-inch scherm. Wel is de A5 een stuk zwaarder in vergelijking met de telefoon, maar dat is uiteraard meer dan logisch aangezien er een flink accu pack is verwerkt. Het gewicht van de powerbank is 300 gram.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Cube Array A5 powerbank:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De Cube Array A5
Pagina 3: De Review
Pagina 4: Gebruik
Pagina 5: Conclusie

1
2
3
4
5
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
8
Mogelijkheden
7
Prijs verhouding
8
Installatiegemak
9
Bouwkwaliteit
8
Vorig artikelGoogle koopt fotodienst Jetpac
Volgend artikel‘Mogelijk hogere prijs iPhone 6 door saffierglas’
review-cube-array-a5-powerbankDe Cube Array A5 is een mobiele powerbank met een totaal vermogen van 10000mAh. De powerbank beschikt over twee aansluitingen waardoor er een flink aantal apparaten op aangesloten kunnen worden. Ook is er goed nagedacht over de veiligheid tijdens het opladen.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in