Sony komt met waterdichte variant van Xperia M2

Sony is momenteel bezig met een nieuwe waterdichte versie van de Xperia M2 smartphone. De Xperia M2 smartphone verscheen eerder dit jaar op de markt, maar krijgt er nu een waterdichte variant bij. Het gaat hierbij om de nieuwe Xperia M2 Aqua smartphone. 

Xperia-M2-Aqua

De telefoon is voor het grootste gedeelte hetzelfde als de huidige Xperia M2 smartphone, er zijn wel een aantal kleine aanpassingen aanwezig. Het nieuwe model is waterdicht en ook iets groter. De eerdere versie had een afmeting van 13,96 bij 7,11 cm, terwijl deze 14 bij 7,2 cm is. Ook is hij 1 gram zwaarder.

Ook heeft de smartphone een ip68 certificering gekregen, wat betekent dat de telefoon langere tijd onder water kan blijven zonder dat er veel schade wordt aangericht. Het is de eerste keer dat Sony een model op de markt brengt welke zowel waterdicht als zonder ip68 certificering wordt verkocht. De Xperia M2 Aqua wordt dit najaar in Nederland verwacht en zal alleen bij Vodafone verkocht worden. De Xperia M2 Aqua heeft een adviesprijs van 249 euro meegekregen.

Vorig artikelGoogle maakt online account gericht op kinderen
Volgend artikelHTC presenteert nieuwe HTC One M8 met Windows Phone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in